Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Обслуговування
  3. Політика захисту персональних даних

Політика захисту персональних даних

Товариство з обмеженою відповідальністю «Оріфлейм Україна» ("Ми") дотримуємося принципу захисту та забезпечення збереження ваших персональних даних.

Дана політика захисту персональних даних у комбінації з умовами та правилами використання вебсайту та іншими документами, на які є посилання, становить основу, на якій проводиться збір персональних даних (ваших, про вас або тих даних, які ви нам надаєте), які будуть нами оброблені. Ознайомтеся, будь ласка, з наведеним далі документом, щоб отримати уяву про те, яким чином побудована робота з вашими персональними даними і як ми будемо з ними поводитись. Надаючи свої дані у формі реєстрації (CAF) або в електронному вигляді за посиланням www.oriflame.ua або в паперовому вигляді, ви погоджуєтеся з положеннями, викладеними в даній Політиці захисту персональних даних.

З метою дотримання Закону України «Про захист персональних даних» володільцем персональних даних є товариство з обмеженою відповідальністю «Оріфлейм Україна», розташоване за адресою: вул. Лисенка/Ярославів Вал, 2/1, м. Київ, 01030

Ми обробляємо дані відповідно до Закону, мета обробки персональних даних - забезпечення виконання наших зобов'язань  і забезпечення захисту наших прав, які виникають у зв'язку з вашою реєстрацією. Обробка нами даних проводиться відповідно до правил, викладених далі.

1 Інформація, яку ми можемо одержати від вас

Ми можемо одержати від вас і обробити наступні дані про вас:
1.1 Інформація, яку ви нам надаєте.  Ви можете надати нам інформацію про себе, заповнивши форми на нашому сайті www.oriflame.ua (наш сайт), заповнивши форму реєстрації в письмовій формі або поспілкувавшись з нами по телефону, електронній пошті або іншим способом. Сюди входить інформація, яку ви надаєте при реєстрації на нашому сайті, при підписці на отримання статусу консультанта, при пошуку продукції, при розміщенні замовлення на нашому сайті, при участі в обговореннях або інших заходах, організованих у соцмережах або на нашому сайті, при участі в акціях або дослідженнях, а також при інформуванні про будь-які проблеми, які мають місце на нашому сайті. Інформація, яку ви нам надаєте, може включати наступні пункти:

Сподіваємося, що ви надасте нам зазначені дані. Проте, якщо ви не бажаєте розголошувати нам особисту інформацію, будь ласка, не надавайте особисті дані. Прийміть, будь ласка, до відома, що якщо зазначена інформація не надана, то в окремих випадках ми не зможемо надати вам ті послуги, які ви запросили.


1.2 Інформація, яку ми збираємо про вас. Ми зберігаємо історію ваших покупок, дані про результати вашої активності та ін.

При кожному вашому відвідуванні нашого сайту ми можемо автоматично збирати наступну інформацію:

1.3 Інформація, яку ми одержуємо з інших джерел. Ми можемо одержувати інформацію про вас, якщо ви використовуєте будь-які інші веб-сайти, які перебувають під нашим управлінням, або будь-які інші послуги, які ми надаємо. Ми також тісно співпрацюємо з третіми сторонами (включаючи, наприклад, ділових партнерів, субпідрядників по наданню послуг технічного характеру, послуг з обслуговування платежів і послуг поставки, послуги рекламних мереж, аналітичних організацій, агентств, що надають пошукову інформацію, рейтингових агентств) і можемо одержувати інформацію від них.

2 Використання інформації

Ми використовуємо інформацію, отриману про вас, для виконання наступних завдань:

3 Розголошення вашої інформації

3.1Ми не продаємо, не надаємо та не торгуємо вашими персональними даними.

3.2Ми можемо надати доступ до ваших персональних даних і дозволити їхню обробку компаніям, які є членами нашої групи (головна холдингова компанія і її дочірні підприємства) з метою надання нам підтримки у веденні діяльності, зазначеної в п. 2 (Використання інформації).  

3.3
Ми можемо надати доступ до ваших персональних даних і дозволити їхню обробку в суворо обмежених випадках обмеженому колу третіх сторін у наступних цілях:
4 Як і де ми зберігаємо ваші персональні дані

Уся інформація, яку ви нам надаєте, і яку ми про вас збираємо, зберігається на захищених серверах. Усі платежі, які відбуваються в режимі “онлайн”, зашифровані із застосуванням технології SSL і будуть оброблятися незалежними провайдерами. Ми не зберігаємо й не збираємо інформацію про дебетові й кредитні карти, які використовуються для онлайн-транзакций.

Дані, які ми збираємо про вас, можуть передаватися та зберігатися в межах і за межами Європейської економічної зони. Вони також можуть оброблятися співробітниками, які перебувають за межами Європейської економічної зони й працюють на нас, або на будь-якого із наших постачальників. Надаючи свої персональні дані, ви погоджуєтеся з їхньою передачею, зберіганням і обробкою. Ми вживемо всіх розумних заходів, які необхідні для забезпечення безпеки ваших даних і дотримання Політики захисту персональних даних і відповідних законів.

5 Обов'язок дотримання необхідної обережності

Якщо ми надали вам (або якщо ви вибрали) пароль, який відкриває для вас доступ до певних розділів нашого сайту (надалі “Обліковий запис”), ви відповідаєте за забезпечення конфіденційності даного пароля. Просимо вас нікому не повідомляти зазначений пароль. Якщо ви повідомляєте пароль будь-яким третім особам, ви відповідаєте за всі дії, виконані з використанням вашого облікового запису. Якщо ви втрачаєте можливість контролювати свій пароль, ви можете також втратити контроль над своїми персональними даними, і від вашого імені можуть бути зроблені юридично зобов'язуючі дії. Тому, якщо ваш пароль по якимось причинам був скомпрометований, необхідно негайно повідомити нас і змінити пароль. Ми ніколи не попросимо ваш пароль, крім процедури проходження ідентифікації імені користувача для входу на сайт. Наші співробітники дотримуються розширених вимог в сфері забезпечення захисту інформації.   

На жаль, передача інформації через Інтернет не є повністю безпечною. Незважаючи на те, що ми зробимо все, що від нас залежить, щоб захистити ваші персональні дані, ми не можемо гарантувати безпеку ваших даних, які передаються на наш сайт. Будь-яка передача даних відбувається на ваш ризик. Після одержання вашої інформації ми будемо використовувати чіткі процедури та заходи безпеки, щоб запобігти несанкціонованому доступу до ваших персональних даних.


6 Ваші права

6.1 Маркетингова інформація. У вас є право попросити нас не обробляти ваші персональні дані в маркетингових цілях. Як правило, ми будемо інформувати вас (перед збором ваших даних) про наш намір використовувати ваші дані в зазначених цілях або якщо ми маємо намір розкрити ваші персональні дані будь-якій третій стороні для вказаних цілей. Ви можете скористатися своїм правом відмовитися від такої обробки, проставивши відповідні прапорці у формах (в основному CAF), які ми використовуємо для збору ваших даних. Ви також можете скористатися своїм правом у будь-який момент, проставивши прапорець у відповідному полі вашого облікового запису, або зв'язавшись із нашим відділом по роботі із клієнтами за адресою електронної пошти info@oriflame.ua або подзвонити по номеру служби підтримки клієнтів 0-800-301-100.

6.2 Доступ до інформації.  Уточнення та видалення. У вас є право доступу до інформації, яка зібрана про вас, і право направити запит про її зміну або видалення. Ви можете переглядати, перевіряти та вносити зміни в більшу частину ваших персональних даних, звернувшись до свого облікового запису. У цілому, ми не вносимо зміни у ваші персональні дані в ручному режимі, оскільки перевірка їх ідентичності віддалено може виявитися ускладненою. Проте, у сферу вашої відповідальності входить своєчасне й оперативне відновлення персональних даних у випадку їх недостовірності або зміни. За вашим запитом, який направлено за адресою info@oriflame.ua ми закриємо ваш обліковий запис максимально оперативно відповідно до чинного законодавства. Ми зберігаємо дані закритих облікових записів з метою забезпечення дотримання законодавства, запобігання шахрайству, збору заборгованості по платежах, вирішення спорів, усунення несправностей і виконання інших дій відповідно до законодавства.

 

7 Доручення обробки персональних даних – ваші обов'язки

Оскільки ви є членом нашої мережі консультантів, ми доручаємо вам обробку персональних даних інших учасників нашої мережі консультантів на основі положень, викладених далі.

Ми доручаємо вам обробку персональних даних в обсязі та з цілями, викладеними в Правилах, а ви погоджуєтеся обробляти зазначені дані способом, що забезпечує  дотримання відповідного Закону, і зокрема дотримання правил, що регулюють обробку та захист довірених даних.Єдина мета обробки вами персональних даних – це дотримання положень Правил.

Зокрема, ви зобов'язані:

Ми зберігаємо за собою право на перевірку способів захисту довірених персональних даних, які вами використовувалися. Ви зобов'язані надати нам можливість провести таку перевірку негайно після одержання від нас відповідного запиту.

Ви погоджуєтеся оперативно та коректно відповісти на всі питання, що ставляться нами відносно обробки персональних даних, довірених вам відповідно до даної Політики по захисту персональних даних і Правил, зокрема на запитання щодо способів захисту персональних даних, які ви використовували.

Ми даємо вам дозвіл на обробку персональних даних в обсязі та з цілями, викладеними в Правилах, зокрема, в електронному та паперовому виді, а також даємо дозвіл на обробку даних особам, що співробітничають із вами на основі цивільно-правової угоди за умови, що ви зробите підтвердження на контрактній основі, що вони відповідають усім вимогам щодо обробки та захисту  персональних даних, яких ви зобов'язані дотримуватись, а також за умови, що ми погодимося на співробітництво з такою обробною організацією.

Між нами погоджено, що при пересиланні між нами файлів, що містять персональні дані, збереження зазначених файлів при пересиланні через публічну мережу буде забезпечуватися за рахунок засобів шифрування, які застосовуються при захисті персональних даних.

Ми маємо право анулювати вашу реєстрацію як консультанта, якщо ви використовуєте персональні дані в порушення даної Політики захисту персональних даних.

Ми не несемо відповідальності щодо ваших зобов'язань перед третіми сторонами, пов'язаними з обробкою персональних даних з порушенням положень даної Політики захисту персональних даних і Правил, або по ваших зобов'язаннях перед особами, яким ви дали дозвіл на обробку персональних даних.

 

 8 Куки-файли

Наш веб-сайт використовує куки-файли (маленькі файли, розміщені на жорстких дисках Користувачів), щоб відокремити вас від інших користувачів нашого сайту. Дана технологія сприяє наданню вам позитивного досвіду використання нашого сайту та дозволяє нам удосконалювати свій сайт. Ми використовуємо Куки-Файли для допомоги в аналізі потоку інформації. Крім того, вони використовуються для індивідуального налаштування послуг, інформаційного наповнення та реклами, а також для вимірювання ефективності реклами.

Певні куки-файли містять Персональні дані – наприклад, при натисканні на «Запам'ятати мене» при вході куки-файл зберігає ім'я Користувача. Більшість куки-файлів не збирають інформацію, яка ідентифікує Користувача, а замість цього збирають більш загальні дані, такі як спосіб входу, використання веб-сайтів «Оріфлейм» і звичайне місцезнаходження Користувача.

«Оріфлейм» пропонує певні послуги, які доступні тільки з використанням куки-файлів.

 

У цілому, куки-файли виконують чотири різні функції:

8.1 Основні куки-файли
Деякі куки-файли суттєво важливі для роботи на нашому веб-сайті. Наприклад, вони дозволяють «Оріфлейм» ідентифікувати зареєстрованих Користувачів і забезпечити їм доступ до всього веб-сайту. Якщо зареєстрований Користувач відключить куки-файли, деякі сторінки можуть бути недоступні.

8.2 Експлуатаційні куки-файли
Інші куки-файли можуть використовуватися для аналізу того, як Користувачі використовують веб-сайти та для моніторингу продуктивності веб-сайту. Це дозволяє «Оріфлейм» забезпечувати високоякісне обслуговування, індивідуально набудовуючи додатки, а також швидко ідентифікуючи та виправляючи будь-які виникаючі проблеми. Наприклад, експлуатаційні куки-файли можуть використовуватися для відстеження найбільш популярних сторінок і для визначення того, чому деякі сторінки одержують повідомлення про помилки. Ці куки-файли можуть також використовуватися для визначення продуктів і послуг, які будуть цікаві Користувачам на підставі їх історії відвідувань веб-сайту.

8.3 Функціональні куки-файли
Функціональні куки-файли використовуються для того, щоб веб-сайт «Оріфлейм» міг запам'ятовувати деякі переваги Користувачів.


8.4 Рекламні куки-файли орієнтовані на поведінку

«Оріфлейм» може використовувати куки-файли для надання Користувачам реклами за інтересами. Крім того, «Оріфлейм» може використовувати куки-файли третіх сторін з метою досліджень ринку, відстеження доходів, а також поліпшення функціональності веб-сайтів і моніторингу виконання даних умов і політики охорони авторських прав. 

8.5. Гугл Аналітикс
Ми використовуємо Гугл Аналітик для того, щоб зрозуміти, як відвідувачі взаємодіють з нашими сайтами та додатками. Це означає, що коли Ви відвідуєте наш сайт або використовуєте один із наших мобільних додатків, Ваш браузер автоматично надсилає певну інформацію для Гугл (Google). Ця інформація включає, наприклад, веб-адресу сторінки, яку Ви відвідуєте, та Вашу IP адресу. Ви можете отримати більш детальну інформацію про те, як технології Гугл (Google) збирають та обробляють дані, за наступним посиланням: https://www.google.com/policies/privacy/partners/.

Якщо Ви не хочете, щоб Гугл Аналітик використовувався у Вашому браузері, ви можете встановити надбудову для браузера Гугл Аналітик. Ви можете знайти більше інформації про політику конфіденційності  Гугл Аналітик (Google Analytics) та Гугл (Google) тут

Користувачі завжди можуть відмовитися від куки-файлів, якщо це дозволяє їхній браузер, хоча це може перешкодити використанню деяких Систем «Оріфлейм».
Докладніше про те, як відключити Куки-Файли, див. тут
Докладніше про те, як у комерційній діяльності використовуються куки-файли, див. тут 


9 Зміни в нашій Політиці захисту персональних даних

Будь-які зміни, які ми в перспективі можемо внести у свою Політику захисту персональних даних, будуть розміщатися на нашому веб-сайті, і, якщо це необхідно, будуть направлятися вам електронною поштою або іншим способом. Зміни також будуть доступні на наших підприємствах. Зміни набудуть чинності з дати їх публікації. Ваше користування сайтом після публікації зміненої Політики захисту персональних даних або розміщення замовлення в нашій компанії розглядається як згода із внесеними змінами.


10 Контактні дані для зв'язку та направлення претензій

Питання, коментарі та запити щодо Політики захисту персональних даних вітаються та направляються в наш відділ по роботі із клієнтами або на спеціальну адресу електронної пошти  privacy@oriflame.com.

Якщо ви впевнені, що ми порушили дану Політику захисту персональних даних, напишіть за вказаною адресою або зателефонуйте в наш відділ по роботі із клієнтами за номером 0-800-301-100. Опишіть, будь ласка, як можна більш докладно способи, якими, на ваше переконання, була порушена дана Політика захисту персональних даних. Ми оперативно розслідуємо вашу скаргу.

Дата публікації: 11.08.2016